Tuesday, February 12, 2013

Kana apelsinimahlas hautatud hiina kapsaga

  • kanafilee
  • värskelt pressitud apelsinimahl
  • sidrunimahl (soovi korral)
  • hiina kapsas
  • sool
  • karri

Hautage või praadige kanaliha rohke koguse karriga.

Lõigake hiina kapsas ribadeks ja pange ribad hauduma apelsinimahla sisse, kui seda jääb väheks võite lisada veidi vett, apelsinimaitse jääb ikkagi üsna tuntav. Tugevama apelsinimaitse saamiseks võib lõppfaasis veel värsket mahla lisada. Hapuma maitse jaoks võib ka veidi sidrunimahla juurde pigistada. Hautage kapsast, kuni ribad muutuvad kergelt klaasjaks.

Soovitan kana ja kapsast eraldi hoida ja alles serveerimisel kokku tõsta, nii jäävad maitsed tugevamalt eraldatuks.




Pildil nähtav rohke vedelik koosneb alguses pannile pandud veest, apelsinimahlast ja kapsast endast tulnud vedelikust ning on väga maitsev, seega ei tasu seda mitte mingil juhul ära kallata.

No comments:

Post a Comment