- punane paprika
- baklažaanid
- porgand
- kanafilee
- sibul
- linnulihakaste kuivatatud ploomidest ja pohladest (Maximast, sama silt, ainult purgis)
- kurkum
- sool
Tükeldage kanafilee ja muud komponendid, praadige esmalt kana ja sibul. Lisage praadimise ajal kurkumit, veidi soola ning linnulihakastet. Hautage potis baklažaanikuubikud, lisades linnulihakastet, kurkumit ja veidi vett. Lisage ka paprika ning porgand ning hautage, kuni komponendid on piisavalt pehmed. Porgandi võib lisada ka üsna varakult, kuid mulle meeldib, kui see jääb kergelt krõmpsuv.
Juurde võib lisada salatit omal valikult, kuid kuna hautis ise sisaldab juba mitut komponenti, pole mõtet liiga keerulist salatit juurde teha.
Juurde võib lisada salatit omal valikult, kuid kuna hautis ise sisaldab juba mitut komponenti, pole mõtet liiga keerulist salatit juurde teha.

Tahtsin just tulla ja kobiseda, et sa pole ammu midagi huvitavat süüa teinud. ;)
ReplyDeleteJa ei, ma ei ole robot. :D (tõeliselt kehva fondiga on need sõnad sul seal robotikontrollis)
Ega ei mäletanudki enam, et mul mingi kontroll kommentaaridel peal on. Pmst võin maha ka võtta ja käsitsi haldamise peale panna, nii palju mul siin poste ja kommenteerimist pole, et see raske oleks.
ReplyDeleteEi-ei, pole hullu. Niisama norin.
ReplyDelete